Сім-карти Англії оператора Vodafone. Сімки Великої Британії

Vodafone Group – популярна британська компанія, яка пропонує власні послуги для всіх, хто тимчасово проживає в Англії, в Україні, але має потребу підтримувати зв’язок із зарубіжними партнерами, клієнтами. Купити англійську сім-карту цього оператора можна за вигідними цінами.

  • Сім-карта одразу працює на прийом SMS.
  • Для активації потрібно просто вставити телефон.

Компанія надає широке покриття та відразу кілька варіантів мобільної мережі:

  • 2G з високим діапазоном частот 900 та 1800 МГц;
  • 3G з високим діапазоном частот 900 та 2100 МГц;
  • 4G/LTE з трьома діапазонами частот на вибір – 800, 2100 та 2600 МГц.

Як замовити англійську сім-карту

Для оформлення замовлення просто зателефонуйте чи напишіть нам!

телефон +38 (097) 9000 174

Написати в Telegram

Написати в Viber

Написати в WhatsApp

Також, не соромтеся звертатися, якщо вам потрібна консультація або залишилися будь-які питання щодо роботи англійських сім-карт.

Ціни

  • 1-3 шт. — 275 грн
  • 4-9 шт. — 250 грн
  • 10-19 шт. — 225 грн
  • 20-99 шт. — 200 грн

Розглядаючи результати покриття, актуальні на 2016 рік, компанії вдалося забезпечити покриття 85% населення LTE. Таким чином, Vodafone займає почесне друге місце за якістю мережі LTE. Однак, за якістю 3G оператор трохи відстає від рівня послуг іншого не менш відомого оператора – О2. Вперше GSM-мережа Vodafone в Англії була запущена ще 1992 року.

Купити британську сімку Vodafone можна за демократичними цінами, ознайомившись із актуальними тарифними планами. Сьогодні мережа 4G/LTE доступна для всіх клієнтів після попередньої оплати, незалежно від обраного пакету (тарифу).

Особливості англійських сім-карт Vodafone

англійська сім-карта водафонВсі запропоновані англійські SIM-картки надають абонентам кілька варіантів швидкого поповнення рахунку в будь-якій країні незалежно від часу дня та ночі. Наприклад, для оплати в режимі онлайн можна скористатися PayPal.

Для швидкої перевірки номеру потрібно набрати комбінацію *#100#.

Розглядаючи всіх мобільних операторів, можна дійти невтішного висновку, що саме компанія Vodafone має найбільшу історію, оскільки досить давно працює над ринком мобільного зв’язку. Навіть без постійного поповнення рахунку британська Сім-карта залишається активною протягом 180 днів: можна приймати вхідні дзвінки, SMS-повідомлення. Додатковим бонусом є надання пільгового періоду +90 днів, після закінчення яких картку буде деактивовано. Для активації картки достатньо поповнити рахунок будь-яку грошову суму.

У продажу також є британські сім-карти оператора О2, які в роботі нічим не поступаються оператору Vodafone.

Новий план для випадкових користувачів

Восени 2017 року компанія Vodafone запропонувала своїм абонентам новий унікальний пакет, який відрізняється мінімальною вартістю та буде цікавим для випадкових користувачів. Усього за 1 фунт можна отримати такі важливі переваги:

  • Необмежену кількість хвилин на дзвінки та SMS.
  • До 500 Мб даних.

Такі переваги виділяються щодня. Однак варто пам’ятати, що день починається за британським часом. Отримати подібні можливості можна й у роумінгу, посилаючись на часовий пояс європейської країни, де знаходиться власник британської сімки.

Скористатися подібними перевагами можуть не лише власники нових пакетів, а й ті, хто бажає змінити свій тарифний план.

Отримуючи 500 Мб, користувач має практично необмежені можливості для щоденної роботи: близько 20 годин серфінгу в Інтернеті, близько 50 хвилин безперервного стрімінгу відео, до 250 фото, які можна завантажувати.

Роумінг у Європі

сімки АнгліїВесною 2017 року оператор Vodafone запропонував послугу під назвою «роумінг, як удома». Сьогодні абоненти зможуть замовити англійські сім-картки з метою скористатися міжнародним роумінгом 4G/LTE в Англії.

В окремому списку представлені країни, включені до зони дії схеми «роумінг, як удома» без додаткових зборів – це понад 5 країн. Крім того, у багатьох країнах на карті світу компанія вже давно пропонує якісний зв’язок 4G, а в деяких країнах відзначають тестовий запуск 5G.

Причини вибрати та замовити англійські SIM-картки від Vodafone

Причин вибрати та купити стартові пакети Vodafone досить багато. Кожен майбутній абонент переслідує певні причини, внаслідок яких йому знадобиться один із найвигідніших тарифних планів:

  • У разі поїздки до Великобританії з навчання, роботи для ведення бізнесу з метою відпочинку. Оператор підготував лояльні тарифи на роумінг.
  • Купити сім-карту Англії в Україні для створення нових облікових записів у різних соціальних мережах, для спілкування з користувачами у відомих месенджерах (Telegram, WhatsUp, Viber та інші), реєстрації на іноземних сайтах, інтернет-майданчиках, магазинах. Наприклад, для придбання товарів з-за кордону під час реєстрації на інтернет-порталі потрібно вказувати англійський номер чи номер іншої європейської країни. Адже на такий номер має прийти код-підтвердження успішного завершення реєстрації.

Для активації картки достатньо встановити її в смартфон – карта готова до роботи навіть без поповнення рахунку.

Vodafone UK, будучи частиною глобальної телекомунікаційної групи Vodafone, володіє багатою історією, що сягає корінням у 1980-і роки. Vodafone Group Plc, відоміша як Vodafone, є британською багатонаціональною телекомунікаційною компанією зі штаб-квартирою в Лондоні.

Компанія має багату історію, яка розпочалася у 1980-х роках, і з того часу вона стала одним із найбільших та найвпливовіших операторів мобільного зв’язку у світі.

Віддалений прийом SMS

сім-карти Англії для СМСДодаткова перевага для всіх користувачів – це можливість замовити послугу віддаленого прийому повідомлень. Ми допомагаємо прийняти SMS віддалено, після чого клієнту буде запропоновано один із двох можливих варіантів:

  1. Надсилання сім-карти по Україні.
  2. Утилізація сім-карти, якою ніхто не зможе надалі скористатися.

Вартість наданої послуги складає ціна сім-карти +100 грн.

Переваги використання сімок від Vodafone

Окрім величезної кількості тарифних планів, компанія пропонує ще кілька важливих переваг:

  • Відсутність необхідності підписувати договір із оператором.
  • Простий та зрозумілий контроль власного балансу у будь-який час дня та ночі.
  • Вигідні умови для дзвінків, SMS на інших операторів.
  • Мережа Vodafone вже доступна не тільки в ЄС, а й у США, Азії, деяких африканських країнах.

Якщо вас цікавить велика кількість сім-карток, то сміливо звертайтеся, ми зможемо запропонувати потрібну вам кількість та обговорити індивідуальну ціну при оптовій покупці.

Замовити англійські сімки недорого можна прямо зараз оптом чи в роздріб, скориставшись оперативною доставкою по всій території України. Можливість самовивозу запропонована для мешканців та гостей Києва.