Англійські сім-карти Lebara. Британські сім-карти

Компанія Lebara – один із найвідоміших британських операторів мобільного зв’язку, який успішно працює у мережі Vodafone. Характерною відмінністю даного провайдера вважається надання послуг у мережі 2G і 3G без можливості 4G/LTE.

  • Сім-карта одразу працює на прийом SMS.
  • Для активації потрібно просто вставити в телефон.

Купити англійську сім-карту +44 можна для подорожей, а також в особистих цілях, залишаючись на території України. Для поповнення рахунку запропоновано кілька перевірених варіантів:

  • Онлайн оплата за допомогою PayPal.
  • Купівля окремої скретч-картки.

Як купити британську сім-карту

Для оформлення замовлення просто зателефонуйте чи напишіть нам!

телефон +38 (097) 9000 174

Написати в Telegram

Написати в Viber

Написати в WhatsApp

Також, не соромтеся звертатися, якщо вам потрібна консультація або залишилися будь-які питання щодо роботи англійських сім-карт.

Ціни

  • 1-3 шт. — 275 грн
  • 4-9 шт. — 250 грн
  • 10-19 шт. — 225 грн
  • 20-99 шт. — 200 грн

Однак абоненти повинні пам’ятати, що компанія Lebara має досить жорсткі умови щодо необхідності активного користування англійською сім-картою: якщо карта не використовується протягом 84 днів, відбувається її примусова деактивація. В результаті весь баланс разом із номером будуть втрачені.

Для роботи одночасно можна підключати лише один із запропонованих пакетів на місяць. Якщо всі дані в пакеті були використані раніше за визначений термін, компанія пропонує на вибір спеціальні доповнення.

Роумінг у країнах ЄС

сім-карти Великої Британії Перед тим, як купити британську сімку від оператора Lebara, рекомендується ознайомитися з особливостями запропонованого роумінгу в ЄС. Таким чином, абоненти зможуть використовувати свій номер у європейських країнах без будь-яких обмежень, як і у разі перебування у Великій Британії.

Однак важливим моментом є можливість роздавати Інтернет. Усі обмеження варто враховувати заздалегідь – перед здійсненням вибору та покупкою стартового пакету.

Навіщо замовляють англійські SIM-ки Lebara

Исходя из отзывов от разных пользователей, британская сим-карта популярна и необходима для следующего списка задач:

  • Поїздки до Англії у відрядження, для вирішення різних бізнес-питань.
    Подорожі до країн Європи, до Англії, туристичні цілі.
    Для постійних поїздок за кордон з метою навчання, роботи в гості до рідних та близьких.

Купити сім-карту Англії в Україні необхідно з метою реєстрації на різних сайтах – інтернет-магазини, майданчики для купівлі-продажу товарів. У такому разі для успішної реєстрації потрібний іноземний номер, на який має прийти код-підтвердження активації облікового запису.

У нашому інтернет-магазині також представлені популярні англійські сім-карти Three. Активуються самі і одразу готові приймати SMS.

Переваги використання SIM-карток Lebara

Сім-карти Lebara мають низку незаперечних переваг, завдяки яким стартові пакети відомі у всьому світі.

Основні переваги:

  • Висока якість зв’язку завдяки широкому покриттю. Спеціально для цього Lebara активно використовує мережі популярних компаній, щоб клієнти завжди залишалися на зв’язку зі своїми рідними та близькими.
  • Різноманітні тарифи. Оператор підготував безліч тарифних планів з метою задоволення запитів кожного абонента.
  • Прості та зрозумілі умови. Компанія максимально спростила процес підключення нових тарифів, перехід із одного тарифного плану на інший.
  • Міжнародний роумінг Сьогодні англійські SIM-ки успішно працюють у більш ніж 20 країнах світу, що надає абонентам особливу свободу дій під час подорожей.
  • Безкоштовні дзвінки на всій території країни. Це чудова можливість підтримувати зв’язок із важливими та близькими людьми.

Крім того, оператор виключає ймовірність тривалого та багатоетапного процесу активації. Достатньо вставити сімку в телефон без обов’язкового першого поповнення рахунку.

Використання сім-карт для роботи з сервісами

анонімні європейські сім-картиОсновна клієнтська база популярного міжнародного оператора Lebara – це туристи, мігранти та бізнесмени, яким важливо мати можливість підтримувати зв’язок у будь-який час дня та ночі.

Купити англійські SIM-картки можна для подальшої роботи на різних сервісах:

  1. Різні соціальні мережі. Запропоновані сімки забезпечують підтримку всіх відомих соціальних мереж на кшталт Facebook, Twitter, Instagram і WhatsApp.
  2. Відомі програми та програмні продукти для смартфонів, планшетів. Такі карти можна використовувати у разі потреби отримати вільний та швидкий доступ до Google Maps, Uber, Spotify.
  3. Різні онлайн-сервіси, найпопулярніші майданчики. Представлені сім-карти гарантують отримання доступу до таких відомих та затребуваних сервісів, як Netflix, Amazon Prime Video та Spotify.

Виходячи з усіх вищеперелічених переваг, можна дійти невтішного висновку, що пакети англійського оператора Lebara – це універсальне рішення, як подорожей, так роботи, особистих цілей. При цьому компанія вважається віртуальною, оскільки не має окремої мережі. Незважаючи на це, абоненти отримують високу якість зв’язку для дзвінків, СМС та доступу до Інтернету.

Lebara Mobile UK Limited, відоміша як Lebara, є британським оператором мобільного зв’язку, заснованим у 2001 році. Компанія починала як MVNO (віртуальний мережевий оператор), надаючи послуги мобільного зв’язку іммігрантам та етнічним меншинам у Великій Британії.

З того часу Lebara стала одним із провідних MVNO в країні, пропонуючи широкий спектр тарифних планів та послуг для різних груп клієнтів.

Віддалений прийом СМС – популярна додаткова послуга

віртуальна сім-картаВіддалений прийом СМС – важлива та вкрай необхідна послуга, якою сьогодні можуть скористатися всі абоненти оператора Lebara.

Ми допомагаємо приймати видалені повідомлення, надаючи на вибір клієнту два можливі варіанти після отримання SMS:

  • Надсилання британської карти по всій Україні.
  • Утилізація карти, деактивація номера, яким ніхто надалі не зможе скористатися.

Вартість послуги, покупки сімки для віддаленого прийому повідомлень складає ціна картки +100 грн.

Купити англійські сім-карти Lebara в Україні

Компания Lebara предлагает своим клиентам услуги многоязычного центра для обслуживания абонентов с разных стран мира. Кроме того, все пользователи могут совершенно бесплатно отправлять СМС и звонить другим абонентам, которые также пользуются английскими картами Lebara.

Якщо вас цікавить велика кількість сім-карток, то сміливо звертайтеся, ми зможемо запропонувати потрібну вам кількість та обговорити індивідуальну ціну при оптовій покупці.

У планах компанії поступове розширення та забезпечення покриття на території Латинської Америки, Африки, а також на Сході – Далекому та Близькому. Замовити потрібну кількість сімок можна онлайн або за вказаними номерами телефону. Доставка здійснюється по всій території України, а для Києва запропоновано самовивіз.