Англійська сім-карта GiffGaff. Сімки Великобританії

GiffGaff – один із найпопулярніших англійських операторів, який належить не менш відомій компанії 02 Telefonica. Компанія GiffGaff забезпечує міжнародне охоплення та найвигідніші ціни на тарифні плани в Англії. Оператор враховує потреби та побажання іммігрантів. Таким чином, європейські абоненти отримують можливість навчатися, працювати, подорожувати Великою Британією, підтримуючи зв’язок зі своїми рідними та близькими.

  • Сім-карта одразу працює на прийом SMS.
  • Для активації просто вставити в телефон.

Крім того, відсутня потреба в обов’язковому підписанні контрактів. Адже абоненти можуть обирати відповідні тарифи та платити лише за ті послуги, якими вони дійсно користуватимуться.

Як купити британську сім-карту

Для оформлення замовлення просто зателефонуйте чи напишіть нам!

телефон +38 (097) 9000 174

Написати в Telegram

Написати в Viber

Написати в WhatsApp

Тарифи та роумінг

Причин вибрати та купити британську сімку від оператора GiffGaff досить багато. Кожен майбутній абонент відшукає для себе найбільш сприятливі причини та корисні переваги.

Наприклад, компанія надає своїм користувачам Goodybags – це спеціальні щомісячні бонуси у вигляді додаткових безкоштовних хвилин для спілкування, повідомлень та додаткових гігабайтів Інтернету. Користувач зможе їх скасовувати, модифікувати після кожного місяця.

При цьому компанія пропонує на вибір два типи передплачених тарифних планів. Одним із найпоширеніших вважається «кредитний» або «кредит розмовного часу», який потрібно оплачувати заздалегідь. Особливість полягає у відсутності ймовірності того, що баланс закінчиться: у результаті вдається виконувати міжнародні дзвінки за максимально доступними цінами.

За домашніми тарифами сімки Великобританії гарантують якісний роумінг у різних країнах ЄС. Оновлені тарифні плани забезпечують стабільну мережу 4G на всій території Англії та Європи. Для активації сімки достатньо вставити картку в телефон. Після цього абонент зможе приймати вхідні дзвінки та повідомлення.

Переваги використання SIM-карток від GiffGaff

англійські сімкиСьогодні вибрати та замовити британські сім-карти GiffGaff можна для різних цілей. Завдяки широкій різноманітності тарифних планів, вдасться придбати найвигідніші послуги популярного віртуального оператора з Англії.

Основні переваги:

  1. Можливість створення нових облікових записів у різних месенджерах, коли потрібно користуватися іноземним номером телефону. Таким чином, користувачі SIM-карти проходять успішну реєстрацію у Viber, WhatsApp та Telegram.
  2. Залишатися на зв’язку зі своїми рідними та близькими, коли потрібно тимчасово чи назавжди переїхати за кордон.
  3. Залишатися на зв’язку з іноземними партнерами, бізнес-колегами. Для цього достатньо вибрати та купити сім-карту Англії в Україні, щоб мати можливість телефонувати в будь-який час дня та ночі з максимальною вигодою для свого гаманця.
  4. Можливість створювати акаунти у соціальних мережах, реєструватися на торгових майданчиках, де потрібний закордонний номер. Адже на цей номер має прийти код, який підтверджує успішно пройдену процедуру авторизації.

Ще одна додаткова перевага – наявність іноземного номера називають гарантією надійного захисту від злому. Насправді доведено, що злом таких карт досить проблематичний.

Не можна не відзначити якість інших представлених у нас сім-карток – SIM-карти Великої Британії Lebara. Ціною вони не відрізняються і працюють також чудово.

При цьому варто пам’ятати, що GiffGaff вважається віртуальним мобільним оператором, охоплення якого досягає 99%. У роботі компанія активно використовує мобільні мережі іншого оператора – О2. Важливою перевагою є те, що всі абоненти мають можливість безкоштовно використовувати послугу 4G/LTE. Таким чином, купити англійську сім-карту може кожен бажаючий, не витрачаючи вільний час на її тривалу процедуру активації.

Чому варто вибрати англійські сімки від GiffGaff

сім-карти Великої Британії для СМСЗдійснення всіх викликів між картами оператора GiffGaff є безкоштовним, абоненти отримують можливість виконувати роздачу Інтернету – це основні причини, через які англійські сім-карти GiffGaff не втрачають своєї популярності, актуальності.

Серед додаткових причин слід зазначити:

  1. Наявність пакетів з великим запасом гігабайтів Інтернету – чудовий варіант для любителів подорожувати світом.
  2. Роумінг у всій Європі. Абоненти отримують можливість подорожувати країнами ЄС, залишаючись на зв’язку зі своїми рідними та близькими.
  3. Карта вважається дійсною протягом 6 місяців після останньої активності абонента. Щоб продовжити період роботи картки, достатньо виконати одну з можливих дій: поповнити рахунок на будь-яку суму, здійснити вихідний дзвінок на різні номери, відправити SMS або MMS, прийняти від 4 вхідних дзвінків та більше з тривалістю розмови від 10 с.

Усі запропоновані англійські сімки успішно працюють територією України, незалежно від конкретної області.

Віддалений прийом SMS

прийом СМСОднією з найпоширеніших та найпопулярніших додаткових послуг вважається віддалений прийом повідомлень. Після отримання SMS абонент самостійно приймає рішення, що надалі потрібно зробити із SIM-карткою GiffGaff:

  1. Надсилання картки за допомогою найбільш зручних та підходящих способів.
  2. Утилізація картки з метою унеможливлення використання цього номера іншими абонентами.

Скористатися такою послугою може кожен охочий. Вартість складає 100 грн.

Як купити англійські сімки GiffGaff

З метою придбати британські сімки за вигідними цінами з можливістю їхньої швидкої та простої активації клієнти можуть скористатися двома запропонованими способами.

Поширені способи купівлі:

  1. Написати в месенджер (Viber, Telegram чи WhatsApp).
  2. Зателефонувати за номером телефону на сайті: +38 (097) 9000 174.

Наші клієнти можуть заощаджувати свій час, віддаючи перевагу зручним покупкам в режимі онлайн. Причому вдасться замовити будь-яку кількість сімок, здійснюючи замовлення в роздріб або оптом. Доставка здійснюється за допомогою компанії-перевізника «Нова Пошта» у будь-який з регіонів України.